top of page

DOBRODOŠLI !

Zovem se Wioleta Saraja. Po profesiji sam vizualna umjetnica i organizator oglašavanja, no moja strast je grafički dizajn za uporabu na Internetu, digitalnim medijima i ispisima. U mom radu sam najprije usredotočena na vizualnu komunikaciju poduzeća, dakle na takozvani Corporate Design. Ovo je skupina grafičkih sredstava, pomoću kojih poduzeće postaje prepoznatljivo u javnom prostoru i zapamćeno. Među tim sredstvima najvažnija su ova, koja označavaju karakteristiku poduzeća i djeluju kao izvor informacije: logotip, dizajn web stranice, posjetnice, pakiranje proizvoda i mnogi drugi elementi.

Iskusni poduzetnici znaju da je u današnjim tržišnim uvjetima korporativni dizajn jednako važan kao i kvaliteta proizvoda ili usluge koje nude. To je „vizualna posjetnica” poduzeća koju vidimo kao potencijalni kupci na prvom mjestu. Ovaj prvi kontakt očima i dojmovi, koje on izaziva, imaju često odlučujući utjecaj na naš odabir ponude. Ako poduzeće ima zanimljiv dizajn i vizualno se ističe, značajno podiže svoju poziciju na tržištu i prodajne rezultate! Bez obzira jeste li već imali iskustva na tržištu ili tek poduzimate prve korake u vođenju Vašeg poslovanja, svaki je trenutak prikladan da bi Vaši proizvodi ili poduzeće postali jedinstveni i prepoznatljivi.

 

Nedostaje Vam ideja za vizualnu promociju sebe? Na pravom ste mjestu! Ili možda imate ideju, ali ne znate kako to provesti u praksi. Ovdje sam da Vas poslušam, savjetujem Vam i pomognem ostvariti Vaš plan. Jedino što nas ograničava je naša mašta! Ako namjeravate promovirati Vaš brand u Njemačkoj, pun pogodak! Četiri godine moga boravka u Njemačkoj također su četiri godine prikupljanja iskustva i proučavanja specifičnosti lokalnog tržišta. Nudim Vam visoku kvalitetu i suradnju punu razumijevanja.

Mnoge grafičke agencije unaprijed postavljaju cjenik usluga i čine ga dostupnim na svojim web stranicama. Za razliku od nijh ja prilagođavam svoju ponudu cijena individualnim potrebama Klijenta. Svaka narudžba je jednako važna, baš kao i svaki Klijent. Svaki projekt je jedinstven i svaki kreativni postupak drugačiji, pa profesionalni grafičar nudi Klijentu individualnu ponudu. Jeste li zainteresirani? Sve što trebate učiniti je kontaktirati me putem kartice KONTAKT na ovoj web stranici poslati poruku. Napišite kratko koja Vas usluga zanima. Tada dobijete putem e-maila personalizirani obrazac za Vašu narudžbu, tzv. Brief. Nakon što ispunite obrazac i pošaljete ga, provedba projekta odmah započinje

bottom of page